Store | Klantenservice0570 61 21 21
Shoppingbag 0,00 euro

Ruilen & retourneren

Auckland wilt graag dat u tevreden bent met uw aankoop op onze website. Voldoet de aankoop niet aan u verwachtingen of heeft u een andere maat nodig? Geen probleem! Het artikel kunt u binnen 14 dagen ruilen of retourneren mits het ongedragen en onbeschadigd is met de originele en nog aangehechte labels). Bij afgeprijsde artikelen zijn dezelfde voorwaarden van toepassing. Natuurlijk mag u de kleding wel eerst passen.


Zijn er kosten verbonden aan ruilen en retourneren?

  • Ruilen (binnen/buiten Nederland) : U betaalt zelf de verzendkosten voor het retour sturen van het product. Auckland betaalt het de verzendkosten voor het vervangende product.
  • Retourneren (binnen/buiten Nederland) : U betaalt zelf de verzendkosten.
  • Verkeerd artikel ontvangen : Auckland lost dit geheel kosteloos op.


Welke artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden?

  • Artikelen die beschadigd of gedragen zijn, passen mag natuurlijk wel.
  • Artikelen zonder aanhechting van originele labels.
  • Artikelen die langer dan 14 dagen in uw bezit zijn.


Hoe kunt u producten ruilen?

Bij ontvangst van elk product zit een retourformulier. Het volledig ingevulde retourformulier inclusief het te retourneren product kunt u opsturen naar het volgende adress: Auckland Casuals Engestraat 6-8 7411LD Deventer Nederland Zodra wij uw pakket hebben ontvangen zullen wij het vervangende product zo snel mogelijk kosteloos verzenden. Zorg dat u het artikel en het retourformulier goed verpakt. #TIP! Laat uw pakket aangetekend verzenden. Op deze manier weet u zeker dat het pakket aankomt. U bent aansprakelijk voor de aankomst van het pakket. Bewaar het afgiftebewijs dus goed.


Hoe kunt u producten retourneren?

Bij ontvangst van elk product zit een retourformulier. Het volledig ingevulde retourformulier inclusief het te retourneren product kunt u opsturen naar het volgende adress: Auckland Casuals Engestraat 6-8 7411LD Deventer Nederland Zodra wij uw pakket hebben ontvangen zullen wij het aankoop bedrag binnen 7 werkdagen terug storten op uw rekening. Zorg dat u het artikel en het retourformulier goed verpakt. #TIP! Laat uw pakket aangetekend verzenden. Op deze manier weet u zeker dat het pakket aankomt. U bent aansprakelijk voor de aankomst van het pakket. Bewaar het afgiftebewijs dus goed. Wij bieden u ook de mogelijkheid om het product kosteloos te retourneren in onze winkels